Oldalak

2010. október 3., vasárnap

Átmásolom a naplómból ide is, hátha....Peti bedunsztolva:)
és bolha, megint, szerintem megőrülök, ilyen nincs komolyan több tizezer forintban van már, hogy próbálom a kutyákból kiüzni ezeket a dögöket és most a kicsikben is láttam.
Amin tul vagyunk és szart sem ér: Frontline combo, Kiltix nyakörv, Frontline spray, Neustomosan ampulla, Piretrin Mix bolhapor, három féle bolhasampon.
Szóval kezdem nagyon unni, Mancival most semmit nem lehet csinálni, azon kívül, hogy naponta kétszer cserélem, mosom, fertőtlenítem a helyüket, Petit megint lekezeltem Neostomosannal.A szőnyegeket hetente mosom ki a mosógépben, mindent állandóan fertőtlenítek.
Ha valaki tud valami megbizható szert ossza meg velem, mert én már lassan feladom.
Még az Adventixet hétfőn megpróbálom Petin -Mancin most azt sem lehet- aztán nincs több ötletem.

2 megjegyzés:

Judit írta...

Sziasztok!

Gondoltam segítek a tapasztalatunkkal: mi most már április óta használjuk rendszeresen az advantix-ot, és nem volt Rokiban( francia bulldog) sem kullancs, sem bolha. Járunk vidékre a szülőkhöz haza, ahol szintén laknak kutyák, cicák, de még így sem volt benne egyszer sem bolha. Az állatorvosunk azt mondta, hogy eddig neki is ezzel voltak a legjobb tapasztalatai, de találkozott olyan kutyussal is, akinek nem használt.
Remélem Nektek használni fog és meg tudtok szabadulni a bolháktól!
Osszátok majd meg velünk a tapasztalataitokat!

Üdv: Judit, Ákos, Roki

Ancsi írta...

köszönöm a tanácsot, megpróbálom, előtte ujra teljes lakásfertőtlenítés, aztán megfürdetem őket neostomosannal, utána becsepegtetem az Adventixet.