Oldalak

2010. április 14., szerda

egyre rosszabbak

bizony, bizony, iszonyat-ördög-égetnivaló rosszak és természetesen tündéri aranyosak.
Néhánynak már komoly kialakult egyénisége van. RUMLI igazi bajkeverő, állandóan bunyózik, mint egy nagyur járkál körbe-körbe és nézegeti, hogy kinek a hátára kellene felugrani. TUFFER, az örök kedvenc, olyan mint egy bakkecske, nem fut, hanem ugrál és ő az aki nem birja, ki hogy a viz a tálban maradjon, ki kell boritania:)
VILLÁM, igazi kisbaba, leginkább állandóan az ölembe ülne és puszikat osztana és nagyon szépen tud énekelni. LUSTI, kedves gazdi , neve visszavonva, mióta naponta többször kiveszem őket örjöngeni, igen aktiv lett a drága, ő a legügyesebb szökőművész, ha valaki talál valami rést a barrikádon az biztos Lusti.
TIGRIS, na ő se megy a szomszédba egy kis bunyóért, enni is csak ugy tud, ha benne áll a tálba. CSILLAG -mint , ahogy egy igazi elsőszülötthöz illik- már nem olyan kis bamba mint volt, nagy bunyós ő is és igazi futóbajnok.
TÜNDÉRKE igazi tündérke, ő is folyton ölben szeretne lenni, és imádja a plüsjátékokat hurcibálni.
Na és az intellektuel csapat : SPURI, ÖCSIKE, TÖRPILLA, napok óta komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy a kisszekrényben található összes ujságot alaposan kiolvassák. Mindhárman apró termetüek de ennek ellenére nem szorulnak segitségre, ha valamelyik "nagy" megtámadja őket. Spuri a leggyorsabb, Törpilla a legharciasabb, és Öcsike a legönállóbb közöttük.

Már megtudják enni áztatás nélkül a száraztápot, de Mancit még mindig elkapják egy kis szopira, ha bemegy közéjük. De mivel a kedves mama a legtürelmesebb a világon nem igazán fegyelmezi őket, inkább elmenekül, Petire a pótpapára hárul a fegyelmezés feladata. Nagyon jókat játszik velük, nagyon veszedelmesen morog rájuk de nem veszik komolyan:)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia azt szeretném kérdezni , hogy lustinak ugyan olyan álló füle lesz vagy már van mint pl. rumlinak ? Amúgy nagyon édesek imádom mindegyiket. Alig várom ,hogy elhozhassam a kis drágámat. Puszi Mónika

Ancsi írta...

Szia Mónika
elméletben minden állni kellene a fülének, de időnként rá kell segiteni, állatorvos szakszerüen felragasztja és jóideig rajta kell hagyni ha nem áll magától, nagyon fontos a calcium vitamin, többek között ezért is. Mancinak nem akartam ragasztgatni, ezért ha figyeled neki sem áll mindig.Most éppen félállásban van a füle, egyik áll, másik még nem:)))))
én is alig várom:D

Névtelen írta...

Köszi a választ. puszi Mónika