Oldalak

2010. április 28., szerda

már csak hárman





vagyunk:(((
Ennek persze van előnye is, sokkal többet vannak kint, többet tudunk velük foglalkozni. Már 100 %-osan az ujságot használják , ha dolguk van.
Törpilla nagyon kis harci-pracli lett, jóval kisebb mint a másik kettő, de simán lenyomja még Tuffit is ha felmérgesedig. Vikivel vannak szerelemben, állandóan felkunyerálja magát és számolatlanul osztja a csókjait.
Tuffi továbbra is különcködik, ő az egyetlen aki nem szeret ölben lenni, puszit is csak nagy ritkán ad. Viszont a gyerekeket imádja. -jó kis therapias kutyi lesz belőle-. Kicsit aggaszt, hogy nagyon "szuszmákol" meg röfög állandóan . Tudom ez náluk normális, de szerintem a faforgács nem tesz jót neki. Ma kivittem őket egy kicsit a kertbe, először nagy volt a riadalom, főleg Manci aggódott,hogy melyik után rohanjon, de aztán elkezdtek játszani, fűszálat támadni, kis is dőltek rendesen.

na és Spuri aki a mintája miatt átkeresztelődött Pajzsinak. Na őt lehet, hogy eldugom, ha jön a gazdi. Ő az én szerelmem, mindig nálam akar lenni és annyira de annyira kedves. Gazdi, biztos hogy nem gondoltad meg magad????:D

Nincsenek megjegyzések: